Smiley face

Bel ons

0497-642351 / 06-51338057


Stuur ons een e-mail

info@labutech.nl

Garagedeuren: ‘Een passende deur bij uw garage!’

Zoekt u een sectionaal deur, een kanteldeur of een zijwaarts wegschuivende segment-deur? We zoeken samen met u naar de ideale oplossing. We gaan met u op zoek naar de bouwkundige mogelijkheden, het gewenste gebruikersgemak en het gewenste aanzicht ten opzichte van uw woonhuis.

Goed geïsoleerde deuren

Deze zeer robuuste en tochtvrije deuren geven u optimaal comfort en dragen zorg voor een zeer goed isolatie. Ze zijn onderhoudsarm, dus geen problemen met optrekkend vocht. Onze eigen monteurs installeren alles vakkundig en kunnen de deuren in de toekomst (ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij) eventueel onderhouden. Maatwerk is geen enkel probleem, maar met het ruime aanbod aan verschillende modellen dat bij ons op voorraad is, kunnen we altijd een snelle levering realiseren!

Als we de mogelijkheden hebben besproken en de maten hebben opgemeten, kunnen we ter plaatse een offerte maken en u een inzicht geven in de prijs. Kom voor meer informatie gerust eens naar onze showroom. Of bel even 0497-642351 / 06-51338057, dan komen we bij u langs!